Profil

cda49615297005a63dbfbb45f0d60715Faglighed og troværdighed

Bag OWA biokemi står Ole Andersen, som i over 20 år har arbejdet i veterinærbranchen og derfor kender sine kunders bekymringer og realiteter.

OWA biokemi er på forkant med udviklingen indenfor desinfektion og rengøring, og derfor giver vi kompetent rådgivning og service.

Vi baserer forretningen på solid faglig viden og sund fornuft og prioriterer en tæt dialog med vores kunder. Vi vil sikre optimale og praktiske løsninger – til den rigtige pris.

Rådgivning & service

OWA biokemi lægger vægt på en enkel og overskuelig måde at samarbejde på, og derfor giver vi klare informationer om mål og midler. Vi er altid parate til at hjælpe. Ved at benytte OWA kemis produkter og rådgivning opnås den optimale hygiejne, og resultatet vil tydeligt kunne ses på bundlinjen.

cbe368b46a14facfa8a5a64c6356cb7cTips til desinfektion

Det er dokumenteret, at man kan miste ca. 20 % af sin produktion pga. sygdomme forårsaget af uønskede mikroorganismer. Desinfektion gør derfor hele forskellen i et landbrug, fordi du nedsætter risikoen for angreb markant, når du desinficerer så ofte som muligt.

Alfa omega for optimal desinfektion er rengøring først. Ved at rengøre først, sparer du penge i længden, fordi der ikke skal benyttes så store mængder desinfektionsmiddel.

Virkningen af desinfektion er afhængig af faktorer som overfladen, koncentration af midlerne, tid og temperatur. Læs brugsanvisningerne grundigt for størst effekt.